Новим керівником патрульної поліції Львівщини став Андрій Крутень

Новим керівником патрульної поліції Львівщини став Андрій Крутень

Новий керівник Львівських патрульних: відтепер управління очолює 31-річний рівнянин Андрій Крутень, який до цього часу головував Волинськими копами. Перед тим був заступником начальника управління патрульної поліції в Рівненській області. Відомо, що Андрій Крутень з 2013 по 15 роки служив у ЗСУ, кар’єру ж патрульного розпочав у 16-му. Нині за званням – капітан  поліції. До слова, 2 роки тому  у Луцьку спалахнув скандал довкола ДТП, що трапилася за участі начальника патрульних Волині. Нагадаю, попереднього начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка усунули з цієї посади після гучного скандалу із подарованою перепусткою на проїзд пішохідною зоною на площі Ринок.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео) Показати справжнє лице путіна: у Львові відкрили виставку плакатів (відео)
У сквері «На Валах» відкрили виставку плакатів українського художника Андрія Єрмоленка та польського графіка Войцєха Коркуця.
Loading...
Load next