Господарський суд припинив ліквідацію Львівського автобусного заводу

Господарський суд припинив ліквідацію Львівського автобусного заводу
Господарський суд Львівської обл. ухвалив рішення про припинення ліквідації ЗАТ «Завод комунального транспорту» (колишній Львівський автобусний завод).

Наприкінці вересня кредитори підтримали план санації нових інвесторів, що передбачає припинення банкрутства та часткове перепрофілювання діяльності підприємства.

Про це повідомляє УкрАвтопром.

Загальний розмір кредиторських вимог на дату підготовки плану санації становив 590,2 млн грн.

До кінця 2024 р. за допомогою нових інвесторів підприємство збирається повернути всі борги.

Інвесторами заводу стали ТОВ "Львів Інвест Сіті" та ТОВ "Львівінвестактив", що пов'язані з бізнесменом Андрієм Луцьким.

Нагадаємо, У міській раді розповіли про те, як вже отримати теплопостачання, а хто пасе задніх

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
ДАБІ зобов’язали сплатити 22 тисячі за програний суд забудовнику і скасовані  «пакетом» декларації ДАБІ зобов’язали сплатити 22 тисячі за програний суд забудовнику і скасовані «пакетом» декларації
Лише за один день Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області «пакетом» скасував забудовнику 10 дозвільних документів, що стосувалися будівництва житлового кварталу у Львові.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next