У Львові відбувся Freеdom dinner, де збирали кошти на протези бійцям, які втратили кінцівки

У Львові відбувся Freеdom dinner, де збирали кошти на протези бійцям, які втратили кінцівки

Благодійний вечір для допомоги пораненим захисникам. У Львівському ресторані «ВАО» відбувся Freеdom dinner мета якого зібрати кошти на біонічні протези для бійців, які втратили кінцівки. Меню вечора склав і презентував відомий шеф-кухар та телеведучий Ектор Хіменес-Браво. 

Мікс азіатської кухні з українським акцентом, бо кожен українець показати всьому світу культуру, свою музику, свою їжу. Й Freеdom dinner це спеціально створено, щоб показати, що українці хочуть свободи, демократії й тому в нас концепт «celebration of Ukraine, - каже Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий.


Також в програмі вечора були й виступи знаних українських виконавців серед яких Ліда Лі та провели аукціон картин Соні Морозюк. Усі гроші з цієї вечері скеровують до національного реабілітаційного центру «Незламні», які збирають 100 мільйонів гривень на якісні біонічні протези для наших військовослужбовців.

Насправді в нас дуже велика потреба в протезуванні як верхніх, так і нижніх кінцівок. На початку війни в нас була насправді більша потреба в нижніх кінцівках, але потім тенденція почала змінюватись й стало 50 на 50. Але насправді верхні кінцівки складніше протезувати ніж ноги, бо в них зовсім інший механізм, тому вони дуже дороговартісні. Ціни стартують від 10 до 60 тис. доларів, - розповіла Зоряна Гасій, речниця Національного реабілітаційного центру «Незламні».

Подібний захід проводиться не вперше. Раніше благодійну вечерю провели у ресторані «ВАО» у Києві.

Ми постійно займаємося й благодійністю й волонтерством й зараз ми живемо в такій парадигмі, що народ має допомагати ЗСУ, щоб міг існувати цей народ, тому ми постійно цим займаємося. Нещодавно ми в Києві провели такий аукціон продали також картини Соні Морозюк на 325 тисяч гривень, які надіслали на протези нашим захисникам, - сказав Володимир Остапець, співвласник ресторану «ВАО Casual».

Наступного разу збирати кошти таким же чином вже у Валенсії. Додамо, що кожен охочий може долучитися до збору коштів на протезі за допомоги благодійної платформи Dobro.ua

Підтримайте правду ТУТ: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео) Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео)
Вуличками Львова дедалі частіше можна зустріти відвідувачів із за кордону. Наразі ж здебільшого це – мешканці країн Перської затоки, які приїздять до міста Лева цілими сім’ями з близько 5-10 осіб або ж групами.
Художниця Ірина Третьяк презентувала другу частину серії своїх картин (відео) Художниця Ірина Третьяк презентувала другу частину серії своїх картин (відео)
Яскраві барви, цікава символіка та оригінальний стиль – кожне полотно художниці Ірини Третьяк має особливу енергетику.
Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео) Збір коштів: у Львові відбувся благодійний вечір (відео)
Ольга Ган понад рік бореться із пухлиною середостіння. Допомогти швидше зібрати кошти на лікування можна придбавши щось із творчого доробку жінки.
Loading...
Load next