Пункт пропуску "Нижанковичі-Мальховіце" відкрили для проїзду порожніх вантажівок

Пункт пропуску "Нижанковичі-Мальховіце" відкрили для проїзду порожніх вантажівок

Перша поїхала: у місці запланованого пункту пропуску для автомобільного сполучення «Нижанковичі-Мальховіце», що на кордоні з Польщею, розпочали пропускати вантажівки з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн. Транспортні засоби можуть цілодобово рухатися в обидва напрямки, втім лише пусті - тобто без вантажу. Водночас, кордон тут не можуть перетинати порожні цистерни, призначені для перевезення небезпечних вантажів, у тому числі паливно-мастильних матеріалів. Нагадаю, майбутній пункт пропуску планують відкрити до 2024 року. Він передбачає спільний контроль українських і польських митників та прикордонників, а його вартість – 109 мільйонів злотих, які оплачує польська сторона. Попередньо пункт пропуску розрахований на міжнародне переміщення осіб та вантажів транспортними засобами з максимально допустимою масою до 3,5 тонн.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
ВПЕРШЕ в Україні американці навчать 400 медиків, що робити при мінно-вибухових пораненнях ВПЕРШЕ в Україні американці навчать 400 медиків, що робити при мінно-вибухових пораненнях
Вперше в Україні американці навчать 400 медиків допомозі пацієнтам в критичних станах після мінно-вибуховими поранень
На Львівщині почали аварійні відключення світла: з чим це пов’язано і де знайти графіки? На Львівщині почали аварійні відключення світла: з чим це пов’язано і де знайти графіки?
Це пов’язано із тим, що в Україні діє одна енергосистема, яка живить усі регіони країни. Наразі виробіток електрики менший ніж її об’єми споживання.
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
Loading...
Load next