Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео)

Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео)
Мешканці будинків на вулиці Нагірній запевняють, що городи та підвали затоплює не вперше, а комунальники не надто активно реагують на їхні звернення.

Затоплені городи та підвали: мешканці будинків на вулиці Нагірній стали жертвами прориву водогону. Люди кажуть, що це – непоодинокий випадок. Лише впродовж року це вже втретє, коли їм доводиться боротися з наслідками прориву. Наголошують, що комунальники теж не надто активно відгукуються на звернення мешканців.

"А коли вже дзвонять, коли їх вже заливає через 2-3 городи, тоді вони вже щось починають робити, забивають колик і їдуть назад, це вже протягом двох років. Бригада була вчора і щось робили, але чи на довгий час я вам сказати не можу. Ну за 2 тижні воно знов прорве", - розповіла місцева мешканка Світлана.

Власне у цьому будинку затопило підвал. Розповідають, як напередодні тут все плавало, а насоси, що викачували воду працювали без упину.  

"Ми вчора двома насосами викачували 15-ти кубовими. Якщо б не викачували, то взагалі був би метр. З 9-ї ранку, до пів 4-ї дня ми двома насосами викачували воду, вона прибувала і насоси постійно прибувала", - зазначив місцевий мешканець.

Додають, що під час спілкування з комунальниками дізналися, що водогінна труба тут вже досить стара, й потребує оновлення. Бо як тільки ліквідовують витік на одній ділянці, то згодом прориває в іншому місці. 

Відповідь від представників "Львівводоканалу" ми наразі не отримали. Проте команда телеканалу "ПравдаТУТ Львів" триматиме цю тему на контролі й у наступних випусках обов’язково повідомимо вам результат.  

 

Читайте також
Потоп у підвалі-бомбосховищі: у Львові комунальники не змогли зупинити подачу води (відео) Потоп у підвалі-бомбосховищі: у Львові комунальники не змогли зупинити подачу води (відео)
Учорашній ранок для мешканців одного із львівських будинків став справжньою несподіванкою та водночас ледь не катастрофою. В підвалі-бомбосховищі своєї домівки вони виявили потоп та ледь не цілий водоспад.
Сирість та неприємний запах: два будинки у середмісті Львова можуть обвалитися (відео) Сирість та неприємний запах: два будинки у середмісті Львова можуть обвалитися (відео)
Нестерпний сморід, постійна вологість та потріскані стіни – у таких умовах мешкають жителі будинків №9 та №11 на вулиці Стрийській. Усе через залом каналізаційного колектора.
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Loading...
Load next