У Львові за державну зраду засудили контррозвідника СБУ Сергія Говоруху

У Львові за державну зраду засудили контррозвідника СБУ Сергія Говоруху

15 років за ґратами відсидить контррозвідник СБУ, який виявився агентом російських спецслужб. У Львові за державну зраду засудили Сергія Говоруху. Як повідомляє «Судовий репортер», зрадника затримали 28 лютого торік. За версією обвинувачення, ще восени 2021 року, керуючи однією з військових частин Нацгвардії у Херсоні, Говоруха був готовим «зливати» інформацію. Приміром, у січні повідомив росіянам про створення у Кропивницькому ТрО, а ще надіслав дані про кількісний склад, анкети та характеристики співробітників СБУ в Херсоні. Загалом до 24 лютого встиг отримати 17 тисяч гривень винагороди на карту свого неповнолітнього племінника. За його словами, таким чином він нібито хотів викрити зрадників, а справу сфабрикували. Втім львівський суд засудив 32-річного контррозвідника СБУ до 14 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень Приховані на кордоні кошти: 43-річна жінка хотіла провести до України 800 тис. гривень
800 тис грн 43-річна уродженка Донецької області сховала серед особистих речей
У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео) У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео)
Польща, Словаччина, Естонія, Литва, Молдова, Румунія, Угорщина та Латвія допомагатимуть відновлювати культуру України.
Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео) Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео)
СБУ затримала посадовця великої компанії при отриманні хабаря. Чоловіка спіймали на "гарячому" і тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
Loading...
Load next