Прикордонники виявили ухилянта, який хотів перетнути кордон вдаючи із себе водія автобуса (відео)

Прикордонники виявили ухилянта, який хотів перетнути кордон вдаючи із себе водія автобуса (відео)

У пункті пропуску «Грушів» виявили креативного ухилянта. Чоловік домовився з водіями рейсового автобуса, який прямував до Праги, помінятися місцями та сісти за кермо під час митного контролю й таким чином виїхати до Польщі. Один з керманичів же сховався всередині транспортного засобу, але їх все одно викрили. Відомо, що водії свої послуги оцінили у 2 тисячі злотих. Більше того підозрювані ще й намагалися відкупитися від прикордонників пропонуючи їм 500 доларів, але їм відмовили. Тепер покарання винним обиратиме суд.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Технології звукового дизайну: у Львові відкрили арт-об’єкт "Звуки міста" (відео) Технології звукового дизайну: у Львові відкрили арт-об’єкт "Звуки міста" (відео)
У Львові презентували скульптуру міста у межах проєкту-синтезу мистецтва та технологій, в основі якого лежить перетворення звуку на форму.
НОВА система контролю поліцейських та затриманих: в чому суть? НОВА система контролю поліцейських та затриманих: в чому суть?
Відтепер усі дії служивих та затриманих фіксуватимуть на відео.
Loading...
Load next