У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)

У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)
У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей віком 10-ти та 11-ти років. ДТП трапилось на вулиці Лінкольна, що у Шевченківському районі міста.

На відео з камер спостереження помітно, як один автомобіль здійснюючи поворот пригальмовує перед пішохідним переходом та пропускає двох неповнолітніх хлопців, які швидко переходять проїжджу частину. Однак в цей час інше авто, яке обганяє автомобіль, що пропускає пішоходів, у лівій смузі, не зупиняється і збиває їх.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ігор Зінкевич.

По вул. Лінкольна збили двох дітей на переході, Одного хлопчика забрали в швидкій, інша щойно під'їхала надає допомогу. Поліція затримала водія, - йдеться у повідомленні.

Після наїзду один з хлопчиків підводиться і біжить до свого товариша. На допомогу дітям одразу ж поспішили очевидці ДТП.

Відомо, що автомобіль "Mitsubishi Lancer" збив двох хлопчиків, 10-ти та 11-ти років, які переходили дорогу на пішохідному переході на вулиці Лінкольна в одному із спальних районів Львова. За кермом автомобіля перебував львів’янин 1984 року народження.

Наразі усі обставини аварії встановлює поліція. Інформації щодо стану потерпілих у аварії дітей також ще немає.

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
У Львові хлопець на електросамокаті збив 83-річну жінку У Львові хлопець на електросамокаті збив 83-річну жінку
Подія трапилась на вулиці Шевченка у Львові, внаслідок наїзду електросамокату жінка потрапила у лікарню.
Loading...
Load next