Українська краса на показі мод: бренд MaryLu продемонстрував свою колекцію «Свобода» у Парижі

Українська краса на показі мод: бренд MaryLu продемонстрував свою колекцію «Свобода» у Парижі

На показі мод у Парижі дизайнерки та засновниці бренду MaryLu Мар'яна і Марта Назарчук продемонстрували свою колекцію «Свобода». До участі у цьому дійстві долучилася й відома українська співачка Катерина Бужинська. Крім того моделі виходили на подіум зі зв’язаними руками, що символізує у яких важких умовах фізично та емоційно зараз живуть українці.


Були надзвичайно приємно здивовані, бо моделі з різних країн надзвичайно сильно, емоційно передали те, що відчувають зараз українці. Й коли пройшлася Катерина Бужинська й порвала цю мотузку зал аплодував стоячи й публіка з різних країн усі одноголосно вигукнули «Слава Україні», - Марта Назарчук, співзасновниця бренду MaryLu.

Окремо наші дизайнерки подякували організаторам цієї події Рексу Фернандо та продюсерці Еммі Рітсуко за те, що вони запросили українських переселенців у Франції на цей показ, де вони крім колекції вишуканого вбрання мали нагоду одними з перших почути нову пісню Катерини Бужинської «Я дам тобі крила».

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Музейний кризовий центр у Львові: чим займається під час війни? (відео) Музейний кризовий центр у Львові: чим займається під час війни? (відео)
На початку повномасштабного вторгнення у Львові створили спеціальний кризовий центр, що підтримує музеї та їхніх працівників, які зараз перебувають на окупованих територіях .
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
Loading...
Load next