Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія

Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія
Учора у Львові патрульні двічі зупиняли нетверезого водія автівки Mercedes-Benz, який проїхав на червоне світло та на очах поліцейських створив аварійну ситуацію.

Львівські патрульні двічі протягом дня, 4 квітня, зупинили 47-річного водія Mercedes-Benz, який керував автівкою у нетверезому стані. Спершу водій проїхав на червоне світло світлофора на виїзді з вул. Ряшівської, а згодом на вул. Городоцькій не увімкнув поворот при здійсненні маневру. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

" У цей час вулицею Городоцькою їхали два автомобілі, яким він створив аварійну ситуацію: один різко змушений змінити траєкторію руху, а другий — екстрено гальмувати ", - йдеться у повідомлені поліції.

Зазначимо, що п'яного порушника одразу зупинили. Перший водій, який ледь не постраждав від дій 47-річного керманича, продовжив рух, а другий — надав відео порушення і відмовився від претензій.

Зокрема, під час спілкування із водієм Mercedes-Benz, поліцейські помітили, що той п'яний. Перевірка на пристрої Drager показала результат 0,49 проміле. На нього склали два протоколи, один за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, а інший за проїзд на заборонний сигнал світлофора.

Однак, на цьому історія із нетверезим водієм не закінчилась. Після того як його зупинили патрульні й заборонили сідати за кермо у такому стані, він все ж таки проігнорував це.

" Через якийсь час, патрульні проїжджаючи згаданою вулицею зупинили автомобіль Mercedes-Benz за те, що водій не увімкнув поворот при здійсненні маневру. Виявилося, що це той самий порушник, якого перед цим зупиняли колеги ", - зазначають у поліції.

 Протверезіти за той час чоловік звісно, що не встиг. Тож, на нього знову склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння і винесли постанову за порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні його напрямку.

Порушник знову залишив автомобіль на стоянці та пішов.

Читайте також
У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото) У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
Loading...
Load next