Кіберфахівці СБУ заблокували 26 телеграм-каналів, які допомагали призовникам уникати мобілізації

Кіберфахівці СБУ заблокували 26 телеграм-каналів, які допомагали призовникам уникати мобілізації

Кіберфахівці СБУ заблокували 26 телеграм-каналів, які допомагали чоловікам призовного віку уникнути вручення повісток та закликали ховатися від представників військкоматів. Для збору інформації вони використовували місцевих інформаторів. Діяла ця мережа по усій Україні. Аудиторія цих каналів сягала понад 400 тисяч осіб. Згодом адміністратори вирішили заробляти на цьому кошти та розміщала комерційну рекламу на своїх платформах. Згодом правоохоронці встановили усіх організаторів цієї мережі. В ході обшуків у низці областей вилучили речові докази. Тепер зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині викрили чоловіка, який допомагав ухилянтам виїжджати закордон (відео) На Львівщині викрили чоловіка, який допомагав ухилянтам виїжджати закордон (відео)
На Львівщині виявили чоловіка, який допоміг 24 військовозобов’язаним особам покинути межі країни у воєнний час
ТРЕТІЙ РІК поспіль: В СУДІ намагаються довести провину лікарки ТРЕТІЙ РІК поспіль: В СУДІ намагаються довести провину лікарки
Захисник потерпілої припускає, що опоненти намагаються уникнути відповідальності
Яких змін в оплаті комунальних послуг очікувати мешканцям Львова (відео) Яких змін в оплаті комунальних послуг очікувати мешканцям Львова (відео)
. Оскільки розподіл між споживачами теплопостачання та гарячої води змінили, львів'янам почали надходити нові платіжки від «Львівтеплоенерго».
Loading...
Load next