Наркотики та зброя серед вінків і трун: у Львові провели обшук у бюро ритуальних послуг

Наркотики та зброя серед вінків і трун: у Львові провели обшук у бюро ритуальних послуг
32-річний уродженець Тернопільщини працював і жив у приміщенні бюро ритуальних послуг, де зберігав заборонені речовини, автомат, пістолети, гранати та набої.

Наркотики та зброя серед вінків і трун - результат обшуку у бюро ритуальних послуг Львова. У бюро 32-річний уродженець Тернопільщини як працював, так і проживав, - повідомили у поліції. Під час санкціонованого обшуку в приміщенні правоохоронці виявили та вилучили близько пів кілограма заборонених речовин.

Було виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, зовні схожі на “канабіс” та “амфетамін”. За цінами “чорного ринку” вартість яких складає понад 150 тис грн, - розповідає Юрій Надєждін, начальник управління боротьби з наркозлочинністю Нацполіції Львівщини.

А ще зброю. Зокрема, автомат, пістолети з магазинами, велику кількість набоїв різного калібру.

Вилучене було направлене на експертне дослідження дослідження. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 та йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років, - каже Юрій Надєждін, начальник управління боротьби з наркозлочинністю Нацполіції Львівщини.

У поліції додають: після проведення експертизи наркотичних засобів та психотропних речовин буде надано кваліфікацію щодо незаконних дій фігуранта. Наразі триває досудове розслідування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео) Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео)
Прохід до підземного переходу на площі Митній – перекрито до 24-го серпня: у Львові відновили ремонтні роботи біля Бернардинського дворика.
Ще дві лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус
А саме такі відділення, як терапевтичне Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне Самбірської районної лікарні.Заступник голови ЛОДА Іван Собко зазначив: "Терапевтичне відділення обласної
Loading...
Load next