На Стрийщині затримали місцевого мешканця, який продавав наркозалежним особам «канабіс»

На Стрийщині затримали місцевого мешканця, який продавав наркозалежним особам «канабіс»

На Стрийщині затримали чергового розповсюджувача психотропів. Відомо, що мешканець одного  з сіл району продавав наркозалежним особам «канабіс», правоохоронці зафіксували кілька фактів реалізації підозрюваним цього товару. Під час обшуку за місцем проживання поліцейські виявили пакунок з речовиною рослинного походження, зіп-пакети, приладдя для фасування, електронні ваги тощо.  Слідчі дії тривають, а чоловікові загрожує до 10-років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
УНІКАЛЬНА фотовиставка присвячена дітям-переселенцям: що можна побачити? УНІКАЛЬНА фотовиставка присвячена дітям-переселенцям: що можна побачити?
У Львівському палаці мистецтв представники БФ «Kava» організували фотовиставку, присвячену малечі, яка через війну була змушені покинути рідну домівку
Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео) Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)
Перебігаючи дорогу у невстановленому для переходу місці, порушники наражають на небезпеку не лише себе, а й водіїв, адже можуть спричинити серйозну ДТП.
Loading...
Load next