У Львівському ОХМАТДИТі американські спеціалісти проведуть майже 20 операцій для діток

У Львівському ОХМАТДИТі американські спеціалісти проведуть майже 20 операцій для діток

У Львівському ОХМАТДИТІ шумно.  Сюди приїхали сотні маленьких пацієнтів з різних куточків України, щоб потрапити на консультацію до американських спеціалістів, які приїхали сюди допомогти нашим медикам.

Це мій другий візит. Я натхненний роботою ваших хірургів, чутливістю. Мені подобається їхні навички, бажання допомагати дітям. Ми плануємо декілька реконструктивних втручань на обличчі. Зокрема дестракції, які не проводилися у Львові до сьогоднішнього дня, - розповідає Крейг Хобар, американський пластичний, щелепно-лицевий хірург, спеціаліст з розщілин губи і піднебіння.

За 5 днів лікарі запланували провести близько 20 спільних надскладних оперативних втручань діткам з вродженими вадами.

З різноманітними вадами обличчя, шиї, також з нами будуть працювати урологи, які підібрали низку оперативних втручань. Це є гіпоспедії, це є пластики, з важкими вродженими патологіями сечостатевої системи.

Будуть залучені різні фахівці. Загальні хірурги, пластичні хірурги, окулісти, так само урологи пластичні, фахівці з лор хірургії тому що є дуже багато поєднаних патологій, - каже Христина Погранична, щелепно-лицевий хірург Львівського «ОХМАТДИТу».

Серед вже прооперованих донечка Вікторії Варвара. Дитинці всього 6 місяців і вона народилась із складною вадою.

В дитини було двостороннє розчілення губи і піднебіння. Ми з цим звернулися, вчора зробили і вже я б сказала вже зовсім майже незамітно, непомітно тілки маленький шрам, - пояснює Вікторія, мама.

Дитинка перебуває під спостереженнями лікарів і одужує. Зазначимо, що американські спеціалісти ніколи не приїжджають сюди з пустими руками. І вони не тільки діляться своїм досвідом, але і вчаться разом з нашими медиками.

Вони привозять обладнання і допомагають освоїти наші методики. Буде цікаво для лікарів по дитячих спеціальностях області нашої, акож сумжніх областей тому що в нас буде інтерактивна йти конференція. Відео буде транслюватися з операційної в актовий зал для лікарів і також будуть читати лекції   фахівці іноземні і наші, - каже Богдан Мальований, медичний директором з хірургічної роботи Львівського «Охматдиту».

Це вже не перша і не остання така співпраця, а відтак наступний візит закордонних фахівців вже спланований.

Наступний візит планується у червні місяці. Це буде на регулярній основі. Тому що ми плануємо підписати двостороннє партнерство для обміну досвідом, - додав Крейг Хобар, американський пластичний, щелепно-лицевий хірург, спеціаліст з розщілин губи і піднебіння.

Додамо, що на базі Львівського ОХМАТДИТу діє центр надання допомоги дітям з вродженими вадами, а відтак, всім кому потрібна така допомога можуть звертатися до фахівців. Адже тут вже роками успішно успішно оперують маленьких пацієнтів.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція затримала 54-річного жителя Прикарпаття, який жантажував львів’янку інтимними фото Поліція затримала 54-річного жителя Прикарпаття, який жантажував львів’янку інтимними фото
27-річній львів’янці, яка має групу інвалідності, 54-річний житель Прикарпаття погрожував поширенням матеріалів порнографічного характеру
Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео) Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео)
У Снопківському парку декілька днів тому діти під час прогулянки знайшли людські рештки, це були кістки ніг. Та згодом поліцейські, які приїхали на місце, знайшли й інші частини тіла.
Loading...
Load next