Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова

Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова

Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова. Відомо, що подія сталася на трасі «Львів-Шегині» у селі Зимна Вода. Відомо, що водій «Hyundai Accent» в’їхав у «Ford Edge», внаслідок чого автівка потрапила на зустрічну смугу, де й зіткнулася з мікроавтобусом «Opel Movano». Три людини отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані. Наразі відкрито кримінальне провадження. Винуватцю ДТП загрожує до 3-х років обмеження волі.     

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Директор БЕБ зустрівся з представниками бізнес-асоціацій у Львові (відео) Директор БЕБ зустрівся з представниками бізнес-асоціацій у Львові (відео)
«Якщо бізнес діє у межах закону, до них не прийде БЕБ!», – директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник.
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео) Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео)
Ті водії, що не встигли заздалегідь «перевзути» своє авто тепер змушені чекати щонайменше тиждень, щоб записатися на шиномонтаж.
Loading...
Load next