"Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео)

"Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео)
П'ять учасників демонстрували журі своє вміння роботи з грилем, а на переможця очікував приємний подарунок.

Гаряче і смачно: у Горіховому гаю – справжній "Майстер-шеф" по-львівськи. У кулінарному конкурсі серед аматорів взяли участь п'ятеро осіб. Це були як львів'яни, так і гості міста. Конкурсантам треба було приготувати стейк зі свинини та овочі гриль. Як це подати та що використовувати під час приготування вже залежало від фантазії кулінарів.

Були зауваження, але я знав ті зауваження. Я трішки пересушив м’ясо, але у загальному м'ясо було хорошого смаку, у маринаді. М’ясо не може бути несмачним, - зізнався учасник кулінарного конкурсу Олег Костишин.

До мене сьогодні прийшли гості на цей івент, прийшли однокласники, студенти і друзі мої з Великої Британії долучилися до цього івенту. Мої очікування власне, що оцим шматком м’яса, який я готую зараз я нагодую всіх, - розповів учасник кулінарного конкурсу Георгій Гульов.

Організатори розповіли, що спочатку планувалося 10 учасників, але через вагомі причини усім прийти не вдалося. Страву обрали не випадково, оскільки це є базовий варіант, який має знати кожен починаючий кухар, – кажуть організатори конкурсу.

Це скажемо був такий простий варіант, пробний, бо це зараз такий пробний етап. В подальшому це планується на постійній основі. Й так само командні битви, з перешкодами з різними складностями. Досить такий львівській "Майстер-шеф", - повідомив організатор кулінарного конкурсу Юліан Сліпецький.
 

Звичайно ж у цьому конкурсі не обійшлося без журі, члени якого викладають у профільному університеті. Розповідають, що незважаючи на те, що тут працювали починаючи кухарі, вони проявили неабияку фантазію, щоб представити свою страву. 

Приготували усі страви якісно. Були в одного недосмажено, в іншого сухе. Хтось приготував складніше, маю на увазі овочі, самі компоненти страви, хтось простенько. Але у загальному всі попрацювали на славу, - зазначила членкиня журі Галина Кабан.

І хоча усі попрацювали добре, проте переможець може бути лише один, який і отримав головний приз.

Переможець отримав вакууматор для подальших кулінарних шедеврів. Організатори ж кажуть, що наступного разу планують залучатимуть ще більшу кількість учасників. Також і завдання перед конкурсантами буде стояти складніше.

 

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
На Львівщині через масові отруєння заборонили майонезні страви та заварні тістечка На Львівщині через масові отруєння заборонили майонезні страви та заварні тістечка
У Львівській області для того, щоб уникнути масових отруєнь в закладах харчування ввели певні обмеження.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Loading...
Load next