У Львові судитимуть злочинну банду, яка обкрадала людей на фейкових сайтах банків

У Львові судитимуть злочинну банду, яка обкрадала людей на фейкових сайтах банків

Прокурори Львівської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та 4 учасників злочинної організації судитимуть за фактами шахрайства. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачені організували схему обкрадання громадян за допомогою так званих фішингових сайтів. Вони масово розсилали смс з інформацією про можливість отримання допомоги від держави, у тому числі, для внутрішньо переміщених осіб. У повідомленнях долучали посилання на фейкові сайти банківських установ.

Жертви шархраїв вводили свої справжні дані для доступу до онлайн-банкінгу. Таким чином злочинці отримували коди доступу до банківських рахунків потерпілих та могли заволодівати їх коштами.

Правоохоронці заблокували роботу фішингових сайтів. Наразі всі фігуранти знаходяться під вартою. За клопотанням прокурора, суд наклав арешт на їх майно.

Нагадаємо, На Львівщині затримали поліцейських, які вимагали хабар від працівників благодійного фонду.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Розкрадали військову амуніцію на Львівщині: злочинцям повідомили про підозру (відео) Розкрадали військову амуніцію на Львівщині: злочинцям повідомили про підозру (відео)
Організатору злочинної групи загрожує від п’яти до семи років позбавлення волі.
Loading...
Load next