У Рясному вибухнув котел, є постраждалий (відео)

У Рясному вибухнув котел, є постраждалий (відео)

Вибух у котельні в Рясному: сталося це минулими вихідними уночі. Вибух відбувся при розпалі у котлі, - повідомили в мерії. Внаслідок події у будівлі повибивало вікна, окрім того пошкоджено опалювальний котел та насос димовидалення. Травми отримав 69-річний оператор, проте від шпиталіхації відмовився. У міськраді додали: тепло і гаряча вода до будинків, які обслуговує ця котельня, подаються. Відтак проблем з опаленням немає.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото) Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
Рясне зарухається: нарешті мерія відновила маршрути Рясне зарухається: нарешті мерія відновила маршрути
У Львові знову курсуватимуть автобуси одразу на чотирьох маршрутах
Loading...
Load next