Вибух гранати в квартирі у Львові: одна людина загинула, ще одна – травмована

Вибух гранати в квартирі у Львові: одна людина загинула, ще одна – травмована

31 березня близько 22.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вибух, що стався в одному з помешкань у багатоквартирному будинку на вулиці Замарстинівській у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, у квартирі вибухнула граната, ймовірно, РГН. Внаслідок вибуху гість, 44-річний мешканець Чернігова, отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події, а господар помешкання, 52-річний львів’янин, госпіталізований із важкими травмами.

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події та походження боєприпасу.

Нагадаємо, Поліція викрили шахраїв, які представлялися військовими та обіцяли посприяти у звільненні з полону

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео) Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео)
Вибухівки всередині підозрілої сумки не було, радіоактивне випромінювання видавав ноутбук. Раніше схожих випадків на території летовища не траплялося.
Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото) Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
Loading...
Load next