Пожежа на Львівщині: вщент згоріла господарська будівля

Пожежа на Львівщині: вщент згоріла господарська будівля

Пожежа виникла в селі Терновиця на вул. Визволителів України, Яворівського району, в дерев`яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 10×5 м.  Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 29 березня о 10:13. 

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику будівля була повністю охоплена вогнем. Вогонь вже частково перекинувся на поруч розташовану господарську будівлю та була загроза перекидання вогню на житловий будинок.

«О 10:46 вогнеборці локалізували пожежу та об 11:03 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив дерев`яну господарську будівлю повністю та 1 т сіна, що знаходилось на горищі будівлі. Також вогонь знищив дах сусідньої цегляної господарської будівлі на площі 20 кв.м. Вогнеборцям вдалось врятувати від знищення вогнем господарську будівлю та житловий будинок. До ліквідації пожежі залучили 10 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки», - розповіли рятувальники.

На пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

Нагадаємо, На Львівщині школярка з вадами зору зібрала для ЗСУ понад пів мільйона гривень.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Loading...
Load next