На Львівщині школярка з вадами зору зібрала для ЗСУ понад пів мільйона гривень

На Львівщині школярка з вадами зору зібрала для ЗСУ понад пів мільйона гривень

Маленька співачка Анна-Марія Герман з міста Комарно на Львівщині збирає гроші для допомоги Збройним силам України. Дівчина вже передала бійцям понад 650 тисяч гривень, розповіли у Львівській районній державній адміністрації.

За ці кошти вже придбали та передали на фронт:

  • дрон;
  • автомобіль;
  • рації медичної допомоги;
  • одяг;
  • взуття;
  • термобілизну;
  • продукти харчування.

На початку війни дівчинка вирішила, що хоче підтримувати ЗСУ і розпочала волонтерити: співала у містах, селах нашого району, у церквах, збираючи так кошти для допомоги українським воїнам, – кажуть у райадміністрації.

Брат Анни-Марії Богдан Бражник військовий, зараз на лікуванні у Львові. Варто зазначити, що молода виконавиця – незряча, але має чимало талантів та хобі. Вона займається грою на бандурі, бере участь у різних конкурсах і здобуває призові місця.

Нагадаємо, Залужний обговорив постачання озброєння Україні з командувачем Обʼєднаних збройних Сил НАТО в Європі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next