Відлуння війни: на Львівщині під час випасання худоби знайшли боєприпаси

Відлуння війни: на Львівщині під час випасання худоби знайшли боєприпаси

26 березня  о 17:37 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Ситихів Львівського району під час випасання худоби виявлено 122 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни, повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

О 13:50 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Нагадаємо, ЗСУ відбили понад 60 атак росіян.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі
У Львові представники СБУ розповіли про підготовку ворожої провокації у Білорусі, здобутки Спецпризначенців ЦСО «А» у зоні бойових дій та інших результатах своєї роботи
Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео) Афера у "Нафтогаз Україна": з хабарем у мільйон гривень затримали керівника "Новояворівських електромереж" (відео)
СБУ затримала посадовця великої компанії при отриманні хабаря. Чоловіка спіймали на "гарячому" і тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
На Яворівському полігоні розпочали бойові навчання: місцевих просять не наближатися
Від 1 квітня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочинаються стрільби на всіх напрямках та з різних зразків зброї. Мешканців закликають не наближатися до полігону.
Loading...
Load next