На Львівщині працює регіональний координатор Уповноваженого зі зниклих безвісти

На Львівщині працює регіональний координатор Уповноваженого зі зниклих безвісти

Львівській області продовжує роботу регіональний координатор Уповноваженого зі зниклих безвісти Марія Петришин.  Вона приймає запити від рідних зниклих, консультує щодо алгоритму дій і передає дані в аналітичний підрозділ Офісу Уповноваженого, повідомляє Урядовий портал.

Найбільший запит серед звернень родин – це отримання юридичної консультації.

Також не менш важливою є психологічна підтримка. Регіональне представництво постійно проводить для рідних тренінги, залучає до цього волонтерські організації та міжнародних донорів.

Наразі люди найбільше звертаються щодо юридичної консультації. Багато з них втратили годувальника, тож серед актуальних питань – соціальні гарантії, – зауважила регіональний координатор Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти Марія Петришин.

Звернутися до регіонального координатора можна особисто за адресою: м. Львів, вул. Тараса Бобанича «Хаммера», 1-А або ж за телефоном: (098) 363-35-39. Також звернення можна надсилати на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, Україна отримала перший транш від МВФ на $2,7 млрд – Нацбанк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Не дотримувалися правил карантину: Львові закрили 11 ресторанів і магазинів Не дотримувалися правил карантину: Львові закрили 11 ресторанів і магазинів
Порушення у закладах виявили моніторингові групи, які перевіряють дотримання карантину.
Loading...
Load next