Розбій на Сихові: двоє судимих пограбували 60-річного чоловіка

Розбій на Сихові: двоє судимих пограбували 60-річного чоловіка

Як встановили правоохоронці, 1 квітня близько 14.00 на вулиці Зубрівській у Львові невідомі зловмисники напали на перехожого, 60-річного львів’янина, завдали тілесних ушкоджень, заволоділи його майном, після чого втекли.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших підрозділів відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження та встановили, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 19 та 21 рік, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Нагадаємо, На Львівщині запрацює притулок для тварин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові виявили чергового наркозбувача У Львові виявили чергового наркозбувача
Під час обшуку поліцейські знайшли у зловмисника кілька згортків з речовино схожою на «канабіс». Також вилучили й ті пакетики з дурманом, які чоловік встиг заховати
У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео) У Львові чоловік робив «закладки» з психотропами (відео)
23-річний мешканець Рівненщини в орендованій квартирі у Львові реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок».
У Львові поліцейські затримали любителя подрифтувати У Львові поліцейські затримали любителя подрифтувати
До правоохоронців надійшов виклик про те, що на перехресті проспекту Червоної Калини та вулиці Сихівської водій «Мерседесу» створює небезпеку іншим учасникам дорожнього руху.
Loading...
Load next