У Львові пройде Міжнародний форум реабілітації

У Львові пройде Міжнародний форум реабілітації

Фахівці з усього світу – медики, експерти, представники міжнародних інституцій, фондів, європейських країн, а також представники національних товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, у тому числі Червоний Хрест України, зберуться разом у Львові, щоб обговорити, проаналізувати та розробити шляхи якісної реабілітації людей, що постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

Захід триватиме 11-13 квітня, інформує пресслужба ЛМР.

Під час Форуму учасники зможуть познайомитись ближче із проєктом НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), побачити роботу українських медиків, які працюють в надзвичайних умовах, долучитись до обговорення та пошуку стратегічних рішень щодо лікування, протезування та реабілітації жертв війни. 

Відкриють форум пацієнти Реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), аби розповісти, як триває їхня реабілітація. 

Другий день Форуму буде присвячений національній політиці у сфері реабілітації, до обговорення долучаться міністри та народні депутати.

Програма та деталі за посиланням.

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють.

За рік тут уже безкоштовно протезували 100 українців. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних.

Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах – він отримує її в одному центрі. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. 

Нагадаємо, Великодня промова: Папа Римський згадав Україну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини
Російський солдат поранив 63-річну жінку з Херсонщини. Куля розірвала щоку, потрощила кістки та вибила око. Нині її здоров’я та красу відновлюють у центр «Незламні»
У Львові розгорнуть понад 1 тис. пунктів обігріву і зв’язку У Львові розгорнуть понад 1 тис. пунктів обігріву і зв’язку
У Львові розгорнуть понад 1 тис локацій, де можна зарядити телефони, погрітися, випити гарячого чаю чи кави. Перші 18 уже працюють.
У Львові відкрили новий корпус реабілітації центру "Незламні" У Львові відкрили новий корпус реабілітації центру "Незламні"
Це 7 поверхів із найсучаснішим обладнанням для відновлення. Щороку отримувати допомогу тут зможуть 10 тисяч українців
Loading...
Load next