Великодня промова: Папа Римський згадав Україну

Великодня промова: Папа Римський згадав Україну

Папа Римський Франциск у своїй великодній промові згадав про війну в Україні та звернувся до громадян рф.

Під час пасхальної меси на площі Святого Петра у Ватикані понтифік згадав про українців і закликав росіян шукати правду, повідомляє «VaticanNews».

Допоможи любому українському народові на дорозі до миру та вилий пасхальне світло на російський народ. Утіш поранених і тих, хто втратив через війну своїх близьких, і вчини, щоби полонені змогли повернутися цілі і здорові до своїх сімей. Відкрий серця всієї міжнародної спільноти, щоби вона докладала зусилля для того, щоби покласти край цій війні та всім конфліктам, які обагряють світ кров’ю, – сказав він.

Нагадаємо, Австрія продовжила дію посвідчень біженцям з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський звернувся із побажанням до України Папа Римський звернувся із побажанням до України
Під час недільної служби Франциск, Папа Римський побажав Україні миру.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Папа Римський у Великодній промові згадав про Україну Папа Римський у Великодній промові згадав про Україну
Він закликав країни світу пришвидшити розповсюдження вакцин проти COVID-19 і звільнити бранців Кремля. Папа Римський Франциск виголосив своє традиційне Великоднє послання "Urbi et Orbi".
Loading...
Load next