Нічні Богослужіння на Великдень: чи будуть у Львові?

Нічні Богослужіння на Великдень: чи будуть у Львові?
Через воєнний стан віряни зможуть долучитися до молитви ввечері перед комендантською годиною та після неї зранку

Нічних Богослужінь на Великдень у Львові не буде. Через воєнний стан віряни зможуть долучитися до молитви ввечері перед комендантською годиною й відповідно після неї зранку. Таке рішення міські управлінці прийняли спільно з владиками усіх конфесій, – повідомили у мерії. Розклад Богослужінь з нагоди Воскресіння Христового, яке греко-католики та православні християни святкуватимуть цієї неділі, дивіться у сюжеті.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Став відомий розклад богослужінь львівських церков на Великдень Став відомий розклад богослужінь львівських церков на Великдень
Рада церков місті закликала християн слухати богослужіння онлайн. Тих, хто піде до храмів, просять дотримуватися соціальної дистанції та перебувати більше на вулиці.
Весняний Львів: чи помічають жителі міста красу довкола (відео) Весняний Львів: чи помічають жителі міста красу довкола (відео)
Умови пандемії, карантинні обмеження та жорсткі правила. Як показала практика, пристосуватись та звикнути ми можемо до всього. Мабуть, саме тому інколи не помічаємо красу довкола.
Loading...
Load next