На Львівщині викрили групу, що займалася виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв

На Львівщині викрили групу, що займалася виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв
Правоохоронці викрили групу, що виготовляли горілку та коньяк використовуючи фальсифіковані марки акцизного податку та маскували продукцію під видом українських брендів

На Львівщині викрили групу, що займалася виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв. Відомо, що вони спеціалізувалися на підробці горілки та коньяку.

Продукцію реалізовували по території області. При цьому використовували підроблені марки акцизного податку та маскували все під видом українських брендів.  

Під час обшуків вилучили обладнання, 350 літрів спирту, пляшки, понад 1 мільйон гривень та інші речові докази. Наразі тривають слідчі дії.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль
Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.
На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції
У селі Зимна Вода, що неподалік Львова двоє неповнолітніх хлопців у стані алкогольного сп'яніння намагались втекти від поліції - спершу один пішки, а згодом його товариш спробував "відірватись" від патрульних на авто та в'їхав в огорожу.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next