На Львівщині 38-річний місцевий мешканець продавав психотропи

На Львівщині 38-річний місцевий мешканець продавав психотропи

За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру раніше судимому 38-річному чоловіку за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.2 ст. 307 КК України).

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

За даними слідства, у Трускавці підозрюваний збував особливо небезпечну заборонену речовину – PVP.

Чоловік приймав замовлення на товар лише у своїх постійних, перевірених клієнтів із числа місцевого населення. По телефону домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо з рук в руки.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною, фасувальні зіп-пакети, паперовий згорток із речовиною білого кольору.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Нагадаємо, Єврокомісія працює над впровадженням безкоштовного роумінгу для українців

Андрій Самойленко -  pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками
Зловмисники розсилали психотропи по усім регіонам України під виглядом корму для котів
Loading...
Load next