На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)

На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.

Поліцейським вдалось встановити, що наркоугруповання лише за один день збувало близько 30 доз наркотичного засобу "канабіс" та близько 200 нарковмісних таблеток "з рук в руки". Оплату за товар наркоторговці брали одразу - готівкою при особистій зустрічі із покупцем. Зрештою за день такої роботи, наркоторговцям вдавалось заробляти від 12 тисяч гривень щодня.

Про затримання учасниці наркоугруповання повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

"У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 32-річна мешканка Дрогобича здійснює збут наркотичних засобів та психотропних речовин. Також встановлено, що вона є учасником злочинної групи, яка займається незаконним вирощуванням та реалізацією наркотичних речовин на території Львівської області", - йдеться у повідомленні поліції.

Внаслідок цього у середу, 19 травня, поліцейські затримали 32-річну жінку під час продажу наркотичних речовин у місті Дрогобичі. Окрім того, поліція провела три санкціоновані обшуки за місцем проживання затриманої та інших учасників злочинної групи. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили пакетики та паперові згортки з канабісом та амфетаміном, нарковмісні таблетки, а також електронні ваги, зіп-пакети для фасування наркотиків та гроші. Вилучене скерували на експертизу.

З'ясувалось, що до злочинного угрупування окрім 32-річної затриманої, входили також раніше неодноразово судимі 68-річна мешканка  Дрогобича та 52-річний місцевий мешканець, а також постачальник -  28-річного мешканця Дрогобицького району. 

Наразі триває досудове слідство.

Читайте також
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
У Львові поліцейські продавали наркотики (фото) У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)
Служба безпеки України викрила злочинне наркоугруповання на Львівщині, до якого входили декілька працівників поліції.
На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон
У Дрогобичі поліція викрила злочинця, якого підозрюють у незаконному продажі нарковмісних речовин - метадону. Під час обшуків у нього вдома виявили наркотики та гроші, отримані від їхнього продажу.
Loading...
Load next