Львів завтра попрощається із загиблим військовим Володимиром Гривнаком

Львів завтра попрощається із загиблим військовим Володимиром Гривнаком

Завтра, 20 квітня, Львівська громада попрощається з Володимиром Гривнаком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Чин похорону Володимира Гривнака розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. 

Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка Героя

Володимир Гривнак (14.07.1984-15.04.2023), уродженець села Іванівка Львівської області.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №63 міста Львова. Здобував вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті України за спеціальністю «Лісове господарство».

У мирний час працював у будівельній сфері, займався ремонтними роботами.

Із перших днів повномасштабного вторгнення росії добровільно став на захист Батьківщини до лав територіальної оборони. Виконував бойові завдання у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боровся із окупантами у «гарячих» точках. Незважаючи на отримане поранення, повернувся на фронт. 

У Володимира Гривнака залишилися батьки, дружина та улюблена донька.

Нагадаємо, ДБР розслідує побиття солдата офіцером на Волині

Андрій Самойленко  - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Loading...
Load next