LEV Development передали ЗАХИСНИКАМ позашляховик

LEV Development передали ЗАХИСНИКАМ позашляховик

Компанія Lev Development передала нашим захисникам чергову партію допомоги. Цього разу це потужний позашляховик, що дуже необхідний для виконання різних завдань на передовій. 

По-перше це позашляховик, який необхідний там в умовах важких доріг, в загальному, якщо є змога чим побільше, вони не будуть зайвими і завжди допоможуть хлопцям на бойових позиціях. Дякую від імені усіх військовослужбовців за те, що надаєте допомогу, за те що знаходите можливість, старання й зусилля для того, що б ми якось давали собі раду. Разом йдемо до перемоги, свято в це вірим, разом ми переможемо, - зазначає військовослужбовець Володимир.

У компанії Lev Development переконані, що підтримуючи таким чином наші Збройні Сили ми тим самим рятуємо життя наших бійців та наближаємо нашу перемогу. 

Це уже 10 автомобіль у цьому році, який ми передали для ЗСУ, що є дуже важливо для захисту нашої держави. Минулого тижня ми передали дрон Mavic. Як нам повідомили, москалі його вже посадили, але нічого ми будемо передавати ще, - розповів співзасновник компанії Lev Development Олександр Островський.   

Вони вже готують наступну партію допомоги нашим захисникам.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень! За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next