​​На хабарі затримано директора комунального підприємства у Львівському районі

​​На хабарі затримано директора комунального підприємства у Львівському районі

Директору одного із комунальних підприємств Львівського району повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Як інформує Львівська обласна прокуратура, директор комунального підприємство вимагав та одержав хабар від місцевого мешканця.

За майже 22 тис. грн службовець обіцяв, що без офіційного укладення договорів, організує виконання робіт по розрівнюванню ґрунту на земельній ділянці технікою, що належить підприємству.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо після одержання ним неправомірної вигоди.

За клопотанням прокурорів, суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Нагадаємо, COVID-19 на Львівщині: за тиждень зафіксували майже 200 випадків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Вимагав $500 тисяч хабаря: ексголову Львівської облради засудили до 8 років ув'язнення Вимагав $500 тисяч хабаря: ексголову Львівської облради засудили до 8 років ув'язнення
Вирок Вищого антикорупційного суду може бути оскаржений впродовж 30 днів з моменту його проголошення.
Loading...
Load next