"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку

"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.

Медикам вдалось врятували 33-річну постраждалу, однак чоловіка засудили до семи років та 8 місяців позбавлення волі. Інцидент трапився під час іспитового терміну за минулий злочин чоловіка, тому й цього разу суд визнав обвинуваченого винним у замаху на умисне вбивство, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У квітні минулого року на вулиці Демнянській у Сихівському районі між чоловіком та його співмешканкою через ревнощі виник конфлікт, яки мало не згубив життя 33-річної жінки.

Львів’янин вихопив з рук жінки викрутку та 17 разів ударив нею потерпілу у грудну клітку та живіт. На крики жінки вийшли небайдужі перехожі та мешканці прилеглого будинку, відтак засуджений не довів свій задум до кінця, а втік з місця події, - повідомили у прокуратурі.

За повідомленням видання Zaxid.net, чоловік частково визнав свою провину, оскільки заявив, що не мав наміру вбивати свою кохану. У момент конфлікту він перебував у стані алкогольного сп'яніння, тому не міг детально пояснити свої дії.

З потерпілою близько року проживав разом на дачі у спільного товариша в с. Сокільники. 17 квітня 2020 року вони втрьох випивали алкогольні напої, після чого пішли гуляти. На прогулянці у нього з потерпілою виник конфлікт через ревнощі, в переході між будинками між ними почалась шарпанина, під час якої він наніс жінці тілесні ушкодження. Викрутку під час шарпанини вихопив у потерпілої, - йдеться у вироку суду.

Згодом, під час засідання суду постраждала жінка зізналась, що конфлікт, який переріс у замах на вбивство, трапився під час сварки. Співмешканка сказала обвинуваченому, що не хоче з ним бути, це його розізлило і він кинувся на неї зі словами: "Якщо не моя, то нічия". Після своїх слів жінка отримала від колишнього коханого 17 ударів викруткою. Внаслідок цього жінка два тижні перебувала у медичній комі, однак на щастя медикам вдалось врятувати її життя.

Читайте також
Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років Замах на бізнесмена: організатора засудили до довічного ув’язнення, а поплічники отримали 15 років
8 років тривав суд у резонансній справі по замаху на вбивство Богдана Копитка. Тоді загинули троє його охоронців, а на лаві підсудних опинилися організатор та виконавці злочину.
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Loading...
Load next