«Галсільліс» висадив плантацію червонокнижної сосни кедрової європейської

«Галсільліс» висадив плантацію червонокнижної сосни кедрової європейської

Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» висадило 500 саджанців сосни кедрової європейської на території Радехівської громади.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Приємно, що всі саджанці були вирощені в тепличному господарстві «Галсільлісу».

Кедрова плантація зростатиме на території нашого дочірнього підприємства біля села Немилів Радехівської громади.

Цей вид сосни є цінним та рідкісним в Українських Карпатах, він занесений до Червоної книги України та охороняється в Європі, - повідомив в.о. генерального директора «Галсільлісу» Іван Підгородецький.

Нагадаємо, На Херсонщині українські військові знищили шість російських безпілотників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
На Львівщині облаштували новий парк на території Чолгинського орнітологічного заказника (відео) На Львівщині облаштували новий парк на території Чолгинського орнітологічного заказника (відео)
На території Чолгинського орнітологічного заказника Яворівського району Львівської області екоактивісти вирішили облаштувати новий парк. У межах цього проекту люди висадили 300 ялинок у формі мандали.
Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото) Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото)
Синоптики все ж таки були праві. У Львові та області сильна гроза призвела до надзвичайних наслідків - через повалені у місті дерева заблоковані декілька вулиць.
Loading...
Load next