У власність Львова повернули нерухомості на майже 15 млн грн

У власність Львова повернули нерухомості на майже 15 млн грн

Франківська окружна прокуратура міста Львова забезпечила реальне виконання рішення суду та повернула громаді міста нежитлові приміщення у центрі Львова.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про підвальні приміщення загальною площею майже 75 кв м, розташовані в межах історичного ареалу та взяті під охорону ЮНЕСКО. Оціночна вартість останніх становить майже 15 млн грн.

Нагадаємо, В Японії стався потужний землетрус

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн
Управління комунальної власності ЛМР продало приміщення магазину на пл. Святого Теодора, 4 за 3,2 млн грн. Новим власником приміщень стало ПП «Фірма Престиж Сервіс».
Loading...
Load next