У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар»

У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар»
У Львові створили регіональний лікарський осередок «Твій сімейний лікар». Він стане майданчиком розвитку медиків первинної ланки

Підтримка для лікарів сімйеної ланки на шляху до реформ, покрщення якості надання медичної допомоги та налагодження комуніаці між лікарями та пацієнтами. З такою ідеєю в Україні працює громадська організація «Твій сімейний лікар», до якої долучилися і до якої до лучилися і наші медики Львівщини.

Ми з січня місяця почали працювати з обєднанням «Твій сімейний лікар» для сімейних лікарів для навчання щодо тестування на ВІЛ СНІД. І під час таких навчань народилася ідея створити осередок «Твій сімейний лікар» в місті Львові, - розповідає директор Другого медоб’єднання Львова Андрій Миськів.

Сьогодні власне на Львівщині стартує 9 спільнота громадської спілки «Твій сімейний ліка». До того ми починали ще 3 роки назад і створили перші спільноти на Дніпропетровщині, на Черкащині, а потім почали активно крокувати. Далі у нас зявилася спільнота на Сумщині, на Полтавщині, на Миколаївщині, - зазначає керівниця громадської спілки «Твій сімейний лікар»Оксана Мусієнко.

Всього 3 місяці знадобилось, щоб такий простір для розвитку запрацював у Львові. І ось, команда однодумців, вже зібралась на своїй першій зустрічі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео) Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео)
Найближчим часом там проводитимуть замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів тощо.
У центрі Львова обвалися балкон: загинув чоловік У центрі Львова обвалися балкон: загинув чоловік
На вул. Під Дубом, 2 обвалився балкон разом з чоловіком. Від отриманих травм він помер у лікарні. Наразі комунальники розслідують причини події
Loading...
Load next