У Львові 55-річний чоловік отруївся чадним газом

У Львові 55-річний чоловік отруївся чадним газом

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, 1 травня близько 21:44 у квартирі багатоквартирного житлового будинку на вул. Хотинській (Залізничний район) отруївся чадним газом мешканець квартири, 1968 року народження.

Потерпілого у стані середнього ступеня важкості доправили до Львівської обласної клінічної лікарні. Обставини події встановлюють, повідомляють в пресслужбі ЛМР.

Загалом від початку року по місту зафіксували 25 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 48 людей, з них 14 – діти. На жаль, одна людина загинула. Причинами цих отруєнь стало недотримання правил користування газовими приладами у побуті, порушення тяги через герметичні вікна та електровитяжки.

Нагадаємо, Одесит під вигаданою історією про ДТП з онуком ошукав пенсіонера на 20 тис. доларів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«Невидимий вбивця» атакує: у Львові жінка отруїлася чадним газом (відео) «Невидимий вбивця» атакує: у Львові жінка отруїлася чадним газом (відео)
Від початку року у місті зафіксували майже 50 випадків отруєння чадним газом. Постраждало більше 120 людей, серед яких 32 дитини. Ще 4-ро осіб загинули.
Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео) Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео)
Випадковість чи неуважність та безтурботність людей? Щороку лише у Львові кількість випадків отруєнь чадним газом вимірюється десятками. І хоча техніка та методи щораз осучаснюють, а фахівці невпинно застерігають про небезпеку, статистика постраждалих залишає бажати кращого.
13-річний хлопчик зі Львова отруївся чадним газом 13-річний хлопчик зі Львова отруївся чадним газом
Хлопчик перебуває у середньому ступені важкості.
Loading...
Load next