Мешканця Львівщини викрили на організації незаконного переправлення призовників через кордон

Мешканця Львівщини викрили на організації незаконного переправлення призовників через кордон
52-річний житель Львівщини організував незаконне переправлення осіб призовного віку через державний кордон України

І знову скандал довкола системи «Шлях»: 52-річного жителя Львівщини викрили за організацію незаконного переправлення особи призовного віку через державний кордон України.

За 6500 доларів США чоловік вносив осіб, які підлягають мобілізації як водіїв-волонтерів, - повідомили у прокуратурі. «Схемника» затримали після одержання ним частини коштів.

Андрій Самойленко -pravdatutnews.com

Читайте також
Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.
У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком У реанімації внаслідок ДТП: у Новояворівську мотоцикл зіткнувся з легковиком
Водія «залізного коня» забрали до реанімації, його пасажир – у травматології
"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото) "Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)
Служба безпеки України заблокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн Європейського Союзу. До організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ.
Loading...
Load next