На Стрийщині виявили незаконну рубку 321 насадження

На Стрийщині виявили незаконну рубку 321 насадження
На околицях с. Бережниця невідомі вирубали дерева порід вільха і дуб

Вирубали дерев на 3 млн грн: на Стрийщині виявили незаконну рубку 321 насадження. Як повідомили у Держекоінспекції, йдеться про дерева порід вільха і дуб на околицях села Бережниця. Ще одного дуба зрубали на території об’єкту природно-заповідного фонду «Парк XIX ст.». Особу порушника наразі не встановлено.   

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото) На Львівщині стріляли в поліцейського й лісничих, є поранені (фото)
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив поліцейського та двох лісничих.
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
Loading...
Load next