У Новояворівську відбувся фестиваль творчості людей з інвалідністю «Політ з одним крилом»

У Новояворівську відбувся фестиваль творчості людей з інвалідністю «Політ з одним крилом»
Фестиваль творчості для людей з інвалідністю у Новояворівську відбувся вп’яте і набув статусу міжнародного

Червоною доріжкою під патріотичні пісні у виконанні військового оркестру – так у Новояворівську зустрічають учасників і відвідувачів фестивалю творчості людей з інвалідністю «Політ з одним крилом».

Співи, танці, вірші і навіть мультики – у кожен свій виступ і діти, і дорослі докладають якнайбільше зусиль та, без перебільшень, оголюють душу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чи доступний Львів для осіб з інвалідністю? Триває перевірка Чи доступний Львів для осіб з інвалідністю? Триває перевірка
На Сихові посадовці міської ради разом з мешканцями перевірили комунальні заклади на доступність для незрячих людей та тих, які пересуваються на кріслі колісному
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео) Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео)
Уже наступного року у Львові можуть запустити міську електричку, що сполучатиме віддалені спальні райони. 
Loading...
Load next