На Львівщині затримали інспектора Держтрансбезпеки, що вимагав гроші з перевізників

На Львівщині затримали інспектора Держтрансбезпеки, що вимагав гроші з перевізників
На Львівщині затримали інспектора Держтрансбезпеки, що вимагав гроші з перевізників. За винагороду він забезпечував їм безперешкодну роботу, а інакше обіцяв «знайти» порушення

На Львівщині затримали інспектора Держтрансбезпеки, що вимагав гроші з підприємців, що займаються вантажними перевезеннями.

За винагороду він забезпечував їм безперешкодну роботу, а інакше обіцяв «знайти» порушення та притягнути до відповідальності. Зокрема правоохоронців зафіксували зловмисником факт отримання 40 тисяч гривень від одного з підприємців.

Наразі встановлюють й інші випадки незаконного збагачення інспектора.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео) На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)
За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.
ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена
Працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, який пропонував півмільйона доларів одному з керівників державного бюро розслідувань
Loading...
Load next