На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)

На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)
За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.

Можлива диверсія на підприємстві Держагентства резерву. На Львівщині правоохоронці затримали посадовців, які просили хабар за оренду державного майна стратегічного значення. За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.

Злочинну схему організували  керівник та заступник цього підприємства. Така «схема» дала змогу хапугам набивати свої кишені в умовах воєнного часу. Та довго наживатися на цьому їм не вдалося. Чоловіків затримали «на гарячому» під час отримання 60 тис. грн хабаря.

Порушникам уже оголошено про підозру. Тепер їм загрожує до 10 років тюрми. Досудове розслідування триває. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Loading...
Load next