У службовій недбалості підозрюють очільника комунального підприємства Яворівщини

У службовій недбалості підозрюють очільника комунального підприємства Яворівщини
У службовій недбалості підозрюється очільник одного із комунальних підприємств Яворівщини. Посадовець купив 9 тонн щебеню, а по факту отримав лише 5

У службовій недбалості підозрюється очільник одного із комунальних підприємств Яворівщини. Його дії завдали державі збитків на понад 2 мільйони гривень.

Відомо, що посадовець уклав договір про закупівлю та зберігання 9 тонн щебеню на понад 5 мільйонів гривень, які перерахували постачальнику.

Однак згодом підозрюваний не перевірив товар й по факту їм доставили лише 5 тонн. За цю недбалість чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото) На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото)
Яворівський районний суд Львівської області покарав чоловіка за жорстоке поводження з твариною.
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
Loading...
Load next