Ями, калюжі та бруд - мешканці вулиці Рослинної скаржаться на занедбану ділянку та бездіяльність влади (відео)

Ями, калюжі та бруд - мешканці вулиці Рослинної скаржаться на занедбану ділянку та бездіяльність влади (відео)
У Шевченківській райадміністрації розповіли, що про цю проблемну вулицю знають.

Ями, калюжі та бруд - такі «природні» перешкоди щодня спіткають мешканців вулиці Рослинної у Львові. Місцеві розповідають, що пройти ділянку пішки - проблематично і це вже не кажучи про пересування автівкою цією дорогою. Тому люди неодноразово зверталися на «Гарячу лінію міста».
 

Я вважаю, що ця вулиця явно потребує ремонту. Просто я тут ходжу з дітьми двома, один з яких на візочку в мене, тому достатньо важко добратися до пункту призначення, - повідомляє місцева жителька Софія.

А ви як гадаєте? Невже не бачите. Треба асфальт робити чи плитку, що по можливості, бо то таке болото вже стільки років і як в депутати в нас хтось хоче поступити, то приходять просять підписатися, а вони усе зроблять. А то тільки усе на словах. Вже стільки років тут живу, а воно тут так і є, - зазначає місцева жителька Ганна.

У Шевченківській райадміністрації розповіли, що про цю проблемну вулицю знають. Але реконструкцію наразі не проводитимуть. Однак додають, що попередньо вже відомий обсяг робіт на ділянці. Розпочати планують з облаштування оновлених інженерних мереж.
 

Вони там бажають кращого. І після того благоустрій. Тобто корито, ремонт самої дороги, хідників, освітлення й так далі. У попередні роки ця вулиця не була внесена у титульні списки. Орієнтовна вартість робіт станом на сьогодні це 1 680 000 грн, - заявив начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації Микола Бегей.
 

Посадовці кажуть, що  відповідний проєкт подаватимуть на розгляд бюджетної та інженерної комісій, щодо внесення вулиці Рослинної у титульні списки на капітальний ремонт на наступний рік.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com
 

Читайте також
Цьогоріч на Львівщині відремонтували понад 270 кілометрів доріг (відео) Цьогоріч на Львівщині відремонтували понад 270 кілометрів доріг (відео)
«Служба автомобільних доріг Львівщини» прозвітувала про свою роботу у 2021 році. У наступному — планують зробити ще більше.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next