У Львові затримали чоловіка, який розповсюджував широкий асортимент психотропів

У Львові затримали чоловіка, який розповсюджував широкий асортимент психотропів
У чоловіка знайшли «амфетамін», зіп-пакети з психотропними грибами, а також інші наркотики у таблетках

У Львові затримали чоловіка, який розповсюджував широкий асортимент психотропів. Його викрили орпеативники протидії кіберзлочинам. Відомо, що зловмисник замовляв свій товар через телеграм-чат.

А потім він планував розповсюдити їх через закладки. У чоловіка знайшли «амфетамін», зіп-пакети з психотропними грибами, а також інші наркотики у таблетках. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
У Львові поліцейські продавали наркотики (фото) У Львові поліцейські продавали наркотики (фото)
Служба безпеки України викрила злочинне наркоугруповання на Львівщині, до якого входили декілька працівників поліції.
Loading...
Load next