У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)

У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.

Затримали львів'янина ще в середу, 27 жовтня, хоча тернопільська поліція про цей інцидент повідомила лише 28 жовтня, пишуть у Zaxid.Net.

24-річного чоловіка, який поводився підозріло, під час відпрацювання Тернополя побачили правоохоронці на вул. Текстильній. Під час спілкування невідомий почав погрожувати поліцейським ножем та фізичною розправою. Молодика затримали і викликали на місце події представників УБН й слідчо-оперативну групу. Зловмисник повідомив, що має при собі наркотичні речовини, – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Правоохоронці обшукали підозрюваного та його авто. Під час обшуків знайшли більше тисяч закладок з наркотиками.

Поліцейські з'ясували, що затриманий уже кілька місяців працює закладчиком в «інтернет-магазині з продажу наркотиків». «Він облаштовував наркотичні схованки в Тернопільській та Львівській областях. Їздив між регіонами на орендованому авто Opel Astra. Розповсюдження наркотиків було основним джерелом доходів затриманого. За одну закладку отримував від 60-100 грн, а за добу встигав сховати від 100 до 150 закладок», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

В авто було виявлено пів кілограма амфетаміну, 150 штук екстезі, канабіс, гашиш та солі. Чоловік уже кілька місяців працює складменом та закладчиком в інтернет-магазині з продажу наркотиків. Він облаштовував наркотичні сховки в Тернопільській та Львівській областях. Їздив між регіонами на орендованому авто Opel Astra, – повідомили в поліції Тернопільщини.

Загальна сума вилученого під час обшуку складає близько 500 тисяч гривень. Чоловіка затримали згідно ст. 208 КПК. Йому інкримінують ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Відповідатиме львів'янин і за погрозу вбивством щодо працівника правоохоронного органу згідно з ч. 1 ст. 345 ККУ. Наразі йому готують офіційну підозру та обиратимуть запобіжний захід.

Поліцейські встановлюють інших причетних до розповсюдження цих наркотиків осіб.

Відео: Національна Поліція 

Ярина Самарик - pravdatutnews.com
 

Читайте також
На Прикарпатті поліція знайшла замаскований під масажний салон бордель
30-ти річна мешканка львівської області приховувала власний бордель й запевняла, що це масажний салон. Події відбувалися у селі Яблуниця на Прикарпатті, куди вербували дівчат зі складним матеріальним становищем. Прибуток борделю за місяць складав від 100 до 150 тис. грн, повідомила у середу, 27 жовтня, прес-служба поліції Івано-Франківської області.
Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Loading...
Load next