На Львівщини працівники СБУ викрили зловмисників, що займалися рекетом

На Львівщини працівники СБУ викрили зловмисників, що займалися рекетом
На Львівщини викрили зловмисників, що займалися рекетом. Це угруповання вимагало гроші за неіснуючі борги або через штучно створені конфліктні ситуації

На Львівщини працівники СБУ викрили зловмисників, що займалися рекетом. Це угруповання вимагало гроші за неіснуючі борги або через штучно створені конфліктні ситуації. А за несплату коштів погрожували людям розправою. Серед постраждалих від рекету були й нещодавно мобілізовані особи. Відомо, що зловмисники вимагали від військових щомісячно сплачувати їм 2 тис доларів.

Зрештою правоохоронці затримали лідера угруповання.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото) "Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)
Служба безпеки України заблокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн Європейського Союзу. До організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ.
Loading...
Load next