Пси у небезпеці: у Львові знову орудують догхантери

Пси у небезпеці: у Львові знову орудують догхантери
На Сихові знову орудують догхантери. Місцеві кажуть, що й у попередні роки на території парку невідомі клали отруту, тому власники собак зараз дуже обережні

У Львові знову активізувалися догхантери й вже є перші жертви. Зокрема, своїх улюбленців втратили мешканці, що прогулювалися парком на Сихові. Місцеві кажуть, що й у попередні роки тут теж невідомі тут клали отруту, тому власники собак зараз дуже обережні.

Ветеринари кажуть, що у разі отруєння необхідно одразу звертатися по допомогу й не намагатися допомогти псу самостійно, бо можете зробити ще гірше. Головне уважно слідкувати за своїм собакою під час прогулянки.

Детальніше у сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото) Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)
На вулиці Довженка, що у Сихівському районі Львова двоє невідомих молодиків розбили двері алкогольного магазину і втекли. Однак зловмисники не врахували того, що їх зафіксували камери відеоспостереження.
Залишилися з багнюкою: на одній з вулиць Львова почали ремонт у 2021 і досі не завершили (відео) Залишилися з багнюкою: на одній з вулиць Львова почали ремонт у 2021 і досі не завершили (відео)
Мешканці будинку на вул. Білоцерківська, 1А нарікають, що ремонт прибудинкової ділянки підрядники розпочали, а звершувати ніхто не збирається.
Чотирилапі поліцейські отримали ТРЕНУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС та КЛІНІКУ Чотирилапі поліцейські отримали ТРЕНУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС та КЛІНІКУ
Таких умов для життя та роботи у хвостатих служивих ще не було. У Львові з’явився новий кінологічний центр
Loading...
Load next