Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)

Поліція Львова затримала двох хуліганів, які розтрощили магазин на Сихові (фото)
На вулиці Довженка, що у Сихівському районі Львова двоє невідомих молодиків розбили двері алкогольного магазину і втекли. Однак зловмисники не врахували того, що їх зафіксували камери відеоспостереження.

Учора ввечері, 29 травня, двоє молодих львів’ян розтрощили двері магазину на вулиці Довженка. Зловмисники втекли з місця події, однак не врахували, що їх зафіксували камери спостереження. Внаслідок цього екіпаж патрульних обстежив прилеглі території і виявив схожих осіб на вулиці Сихівській, повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівщини.

Вчора увечері патрульних 4 батальйону викликали на вулицю Довженка, де два невідомих хлопця пошкодили майно магазину — розбили двері, - йдеться у повідомленні.

Виявилось, що правопорушниками є двоє 19-річних молодиків. Зокрема на одного з хлопців поліцейським навіть довелося вдягнути кайданки. Він отримав протокол затримання та постанову за частиною 2 статті 178 - Розпивання алкогольних, напоїв заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення КУпАП.

Патрульні передали затриманих слідчим, аби ті з’ясовували усі обставини події.

Читайте також
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото) Правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех у Пустомитах (фото)
Під Львовом у місті Пустомити правоохоронці розкрили підпільний цех, який підробляв цигарки відомих українських та світових марок.
Loading...
Load next